Prasa

Znacznie więcej bezpieczeństwa

Panikstange glow
INFORMACJE PRASOWE

Uchwyt antypaniczny glow nawet w ciemności wskaże drogę ewakuacji do wyjścia. Elementy dające poświatę zapewnią znacznie więcej bezpieczeństwa i orientacji. Specjalna masa, która kumuluje otaczające światło, świeci w ciemności podczas awarii prądu. Uchwyt antypaniczny glow działa całkowicie bez zasilania, zwiększając dzięki elementom fluorescencyjnym orientację na drogach ewakuacyjnych i ratunkowych.

Przemyślana technologia

Zminimalizowany mechanizm z wąską jednostką przekładni umożliwił szczególnie minimalistyczny design uchwytu antypanicznego. Wykluczono kolizję ramy drzwiowej i uchwytu antypanicznego dzięki temu oraz osadzeniu drążka po jej wewnętrznej stronie. Poza większym kątem otwarcia drzwi zapewnia to również brak ryzyka zaklinowania w przypadku drzwi dwuskrzydłowych. Dzięki temu uchwyt antypaniczny HEWI nadaje się też do przejść o niewielkich szerokościach. Idealnie dopasowany montaż jest szczególnie łatwy ze względu na teleskop (710 – 1580 mm) uchwytu antypanicznego.

W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt:

HEWI Heinrich Wilke GmbH

Postfach 12 60